Мартин Петров и Митко Бербатов влизат в супершоуто на Стоичков » YEP.bg

Мартин Петров и Митко Бербатов влизат в супершоуто на Стоичков

Публикувано от YEP.bg на 20 April 2016 | 0 Коментари

Източник: MOKO Solution

Етикети: , , , ,

Две от най-емблематичните звезди в новата история на българския футбол, Мартин Петров и Димитър Бербатов, се присъединяват към впечатляващата селекция от легендарни имена по случай юбилея на Христо Стоичков. И двамата без колебание потвърдиха поканата и участието си в предстоящия титаничен сблъсък „50 години номер 8“ на 20 май.

 

В супершоуто на стадион "Васил Левски" великите остриета на България ще излязат на терена специално, за да покажат своето уважение към великия номер 8 и техен треньор в националния отбор.  

„За мен е чест да приема поканата. Благодарен съм за възможността да споделя празника на Христо Стоичков и да засвидетелствам още веднъж своето уважение и признание към него.“ – заяви двукратният шампион на английската Висша лига с екипа на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов, който в момента играе в гръцкия ПАОК (Солун).

„Не съм си и мечтал за това. За мен наистина е огромна чест да се включа в юбилея.“ – сподели бившият играч на Волфсбург, Атлетико Мадрид и Манчестър Сити Мартин Петров. „Един е Стоичков! Той доказа за пореден път какъв голям българин е.“ – допълни бързоногото крило.

 

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments