Блейк Лайвли моли Анна Кендрик за една “Лесна услуга” » YEP.bg

Блейк Лайвли моли Анна Кендрик за една “Лесна услуга”

Публикувано от YEP.bg на 15 September 2018 | 0 Коментари

Източник: Виктор Аракчиев

Етикети: , , , ,

Трилър, мистерия, хумор – всичко това е замесено в новия филм на режисьора Пол Фйиг, популярен с комедиите си “Шаферки” и “Шпиони”. “ЛЕСНА УСЛУГА” е загадъчен, невероятно стилен и вече е във всички киносалони в страната! Филмът, който се разпространява от Лента, част от Нова Броудкастинг Груп, събира талантливите Блейк Лайвли, Анна Кендрик и Хенри Голдинг в главните роли.

Лентата е базирана на едноименния роман на Дарси Бел и ни пренася в малко градче в САЩ. Леко задръстената влогърка Стефани (Анна Кендрик) се сприятелява с очарователната и мистериозна Емили (Блейк Лайвли) в училището на децата им. Емили лесно успява да влезе под кожата на Стефани и да я омагьоса с изтънчения си и модерен начин на живот, който се различава драстично от скромното й съществуване. Но това е филм, в който нищо не е такова, каквото изглежда.

Блейк Лайвли е с изключително присъствие в ролята си, която е сред най-добрите й до момента! Стилна визия, женствени маниери, френска атмосфера в дома й – от създадения образ е невъзможно да се свали поглед. Един ден тя неочаквано изчезва, оставяйки зад себе си съпруга и детето си, а Стефани ще опита да разрови миналото й, в което има неочаквани тайни.
Под неувереното лице на Стефани, която търпи подигравки от всички в градчето за навиците си, с развитието на филма, се подава неподозиран образ. С примера на най-добрата си приятелка до себе си, тя ще се превърне в герой предизвикващ силно недоверие. Това е сред основните достойнства на “Лесна Услуга” – имате причина да подозирате всеки и се оставяте да бъдете водени в дълбините на психологическия хаос, на ръба на нервите.
Зад изчезването на Емили започват да прозират загадъчни обстоятелства - нова скъпа застраховка, лъжлива командировка, наета кола в друг щат. Обратите в сценария се редят един след друг и ще сблъскат Стефани с предателство, тайни и откровения, любов и вярност... убийство и отмъщение.Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments