Легендарното „Криминале“ оживя за няколко часа » YEP.bg

Легендарното „Криминале“ оживя за няколко часа

Публикувано от YEP.bg на 14 October 2016 | 0 Коментари

Източник: www.svetsko.bg

Етикети: , , , ,

400 зрители се потопиха в атмосферата на легендарния филм на Куентин Тарантино. След премиерата си през далечната 1994 г. легендарното „Криминале“ на Тарантино буквално оживя, по време на специална прожекция в арт пространството на ДНК в Националния дворец на културата. В продължение на няколко часа залата се превърна в арена на истинска гангстерска война, а дузина от култовите сцени от лентата бяха разиграни на живо от специален актьорски състав, пише Svetsko.bg.

 

Страхотен пластичен грим, костюми и жестове, които копираха едно към едно режисьорските решения на Тарантино, накараха феновете на „Криминале“ да се почувстват като част от снимачния екип на легендарната лента. По време на прожекцията сцените „на живо“ се разиграваха на няколко различни локации, като сред 400-те, успели да се сдобият с покани за ексклузивното събитие, се разходиха двойниците на Брус Уилис, Ума Търман, Харви Кайтел и Самюъл Джаксън. Най-запалените киномани пък не пропуснаха да преброят на глас всички 265 пъти, в които в лентата се споменава „fuck“, a най-запалените членове на Jameson Cult Film Club поседнаха за минута на червените кожени диванчета на ресторант „Джак рабит слим“ – легендарна локация от „Криминале“, за чийто декор Куентин Тарантино отделя над 150 000 долара.

В края на култовата прожекция бе загатнато и какво точно е скрил легендарния режисьор в куфарчето на Джулс. Съдържанието остава тайна и за сега е известно само на щастливците, присъствали на прожекцията. Да се насладят на неповторимия поп-арт кино стил на Тарантино пристигнаха и куп известни личности сред които Стефан А. Щерев, Биляна Петринска, Любен Дилов, Камен Алипиев, Косьо Лунгов, Ясен Зердев, Гери Турийска, Прея, Драгомир Коцев – Шошо и др.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments