Лара Крофт тръгва по следите на изчезналия си баща » YEP.bg

Лара Крофт тръгва по следите на изчезналия си баща

Публикувано от YEP.bg на 21 September 2017 | 0 Коментари

Източник: www.urban-mag.com

Етикети: , , , ,

Снимка: Градското списание / © Форум филм България/ Warner Bros. Pictures

Алисия Викандер в ролята на Лара Крофт тръгва по следите на изчезналия си баща и попада на остров в Дяволско море. Зрителите ще гледат новите приключения на екшън героинята, пренесени на големия екран в "Tomb Raider: Първа мисия", от 16 март 2018 г.

Седем години след изчезването на баща си 21-годишната Лара Крофт отказва да застане начело на основаната от него международна компания и да поеме семейния бизнес. Тя работи като вело куриер из Лондон и учи в университета, но загадката около изчезването на баща й не й дава покой. Докато един ден не попада на видео запис, в който той твърди, че е открил гробница на митичен остров насред Дяволско море на юг от Япония, а опасна секта издирва гробницата и може да изправи целия свят пред опасност. Придружена от група приятели Лара решава да открие гробницата и да попречи на сектата да има достъп до нея.

Филмът "Tomb Raider: Първа мисия" на режисьора Роар Утауг е заснет основно в Южна Африка. На Алисия Викандер партнират Уолтън Гогинс ("Омразната осморка"), Доминик Уест, Даниел Уу, Хана Джон-Кеймън и други. 

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments