Кино с 24 карата в секунда в „Треска за Оскари” » YEP.bg

Кино с 24 карата в секунда в „Треска за Оскари”

Публикувано от YEP.bg на 25 January 2018 | 0 Коментари

Източник: Ирена Райчева

Етикети: , , ,

С наближаването на най-престижните филмови награди, ефирът на KINO NOVA се включва в предстартовата „Треска за Оскари”, за да спечели вниманието на всички киномани от 5 февруари. В продължение на 28 дни всяка вечер от 21.00 ч. зрителите ще могат да се насладят на 28 отличени от Академията филми, като 5 от тях са премиерни за българския ефир.

Изданието ”Треска за Оскари” ще представи качествено кино като грандиозното начало на кампанията ще даде абсолютният хит „La La Land” с 14 номинации и 6 награди Оскар, сред които за Най-добра главна женска роля и Най-добър режисьор. Първата седмица ще продължи с историята на младия Албърт и неговият „Боен кон”, а „Английският пациент” с 12 номинации и 9 награди Оскар ще завладее ефира на 7 февруари. Зрителите ще могат да видят вълнуващата история на „Южнячки” на 9 февруари, както и любимата история на „Красавицата и звяра” на 10 февруари.

Премиерата с три номинации на Академията – „Вдън горите”, ще даде старт на втората седмица. Сред заглавията, които ще приковат зрителите пред екрана, са класиката с Джулия Робъртс „Хубава жена” на 14 февруари, превъплъщението на Том Ханкс в „Капитан Филипс” на 15 февруари, както и хитовата анимация „Отвътре-навън” на 17 февруари.

Третата седмица ще бъде белязана от впечатляващото участие на Мерил Стрийп в премиерата, разпространена от Лента „Флорънс”, първите три от филмите за „Карибски пирати” – от 20 до 22 февруари, а „Гадни копилета” ще подготвят отмъщение на нацистите на 25 февруари.

Две звездни премиери очакват зрителите в четвъртата седмица на кампанията – награденият за „Най-добър сценарий” на 2014 филм – „Тя” и номинираният за 6 Оскара –  „Възражение по съвест”, също разпространяван от Лента. След това предстои киноманите да видят вечната класика „Пърл Харбър” на 28 февруари и два от филмите за Бонд „007 Координати: Скайфол” и „Спектър” съответно на 2 и 3 март.

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments