Последните двама участника ще бъдат разкрити по време на старта на „Като две капки вода“ » YEP.bg

Последните двама участника ще бъдат разкрити по време на старта на „Като две капки вода“

Публикувано от YEP.bg на 27 February 2017 | 0 Коментари

Източник: 8 pm

Етикети: , , , , , , ,

Любими участници от изминали сезони и осем нови за шоуто звезди ще се срещнат в тържествения старт на „Като две капки вода“ тази вечер от 20.00ч. по NOVA. Петият сезон на уникалното шоу за преобразявания ще започне с тържествено предаване на „олимпийския огън“ между артистичните участници.

В нощта на старта ще бъдат разкрити и последните две имена, които ще провокират и впечатляват зрителите с 13 оригинални превъплъщения. Водещите на предаването – Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека, ще се срещнат за първи път с новото жури с членове – Йорданка Христова, Виктор Калев и Димитър Ковачев - Фънки, а участниците ще получат възможността да докажат колко умело могат да излязат от зоната на комфорта. 

„Не само изпълненията, но и актьорските неща са трудни за един професионален актьор. Цял живот се опитвам да бъда автентичен, а сега трябва да се науча да имитирам“, разказа Башар Рахал пред камерата на "Събуди се" . По време на своята репетиция по хореография популярният актьор и водещ опита някои от култовите движения на големи звезди, за да влезе по-лесно в обувките на своя образ.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.