Камелия Воче и половинката на Дичо ще споделят ценен опит за положителната сила на любовта » YEP.bg

Камелия Воче и половинката на Дичо ще споделят ценен опит за положителната сила на любовта

Публикувано от YEP.bg на 17 November 2015 | 0 Коментари

Източник: ICreative

Етикети: , , , , , , , ,

Снимка: Д-р Местанска и Мария Сапунджиева


На 18 ноември, от 18:30 часа, в културен център G8 в столицаа ще бъде проведен семинар за силата на любовта и нейното положително влияние върху психиката и физическото здраве. Психологът Ценка Местанска (на снимката) ще засегне въпроси, които вълнуват всяка жена. Темата за
любовта ще бъде разгледана във всичките й аспекти и най-вече в качеството й на чувството, от което нежната половинка буквално се храни в името на доброто си емоционално състояние. Ще се дискутира как щастливата любов се отразява на здравето, колко добре влияе на външния вид, как се отразява на физическото състояние и други. Психоложката ще даде и съвети на жените как да се предпазят от пораженията на любовното разочарование. Тя ще демонстрира методи на психо-енергийната психология, чрез които се създава нагласа за получаване и буквално предизвикване на щастлива любов.

Специални гости на семинара, които ще споделят свои преживявания и опит и които ще разкажат за положителната сила на най-желаната емоция, ще бъдат Камелия Воче и Карина Попова – половинката на Дичо.

Д-р Ценка Местанска е психолог и семеен консултант. През 2010 година тя се дипломира в Лондон и става преподавател и терапевт по ТЕС – „Техника за Емоционална Свобода“.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments