Кака Лара не може да преглътне, че хората симпатизират на Миглена Ангелова » YEP.bg

Кака Лара не може да преглътне, че хората симпатизират на Миглена Ангелова

Публикувано от YEP.bg на 22 October 2016 | 0 Коментари

Източник: OT-DO consult

Етикети: , , , , ,

В първите за сезона двойни елиминации, зрителите определиха Жана и Лара да напуснат VIP Brother 2016 само три седмици преди финала на шоуто. И двете дами бяха изключително развълнувани и нетърпеливи да видят най-близките си хора.

 

Часове след излизането на Лара от най-известната Къща, тя призна, че шоуто много ѝ липсва и е готова веднага да се върне там. Каката сподели, че добрите моменти за нея са далеч повече от лошите и забавленията с останалите са споменът, който ще запази, а не скандалите с Миглена и Емануела. Лара призна, че до вчера била сигурна в победата на Ирина или Ути, но минути след напускането си с изненада разбрала, че всъщност хората симпатизират на Миглена, а това е факт, който тя призна, че не е готова да преглътне. А какво ще разкаже Жана Бергендорф за приключението VIP Brother, ще разберем от самата нея утре от 17.00 часа в „Комбина”.

Във VIP Brother live снощи станахме свидетели на искрения разговор, който отявлените врагове Ирина и Миглена проведоха. Двете дами поведоха война още от ден първи, но тази вечер показаха, че могат да заровят томахавките и да намерят път една към друга. Дали мирът между двете ще продължи още дълго, предстои да разберем.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments