“Гринго” е забавен микс от тънък хумор и ирония към съвремието » YEP.bg

“Гринго” е забавен микс от тънък хумор и ирония към съвремието

Публикувано от YEP.bg на 17 March 2018 | 0 Коментари

Източник: Виктор Аракчиев

Етикети: , , , , , , ,

Забавното ново предложение - „Гринго“, вече е в кината до вас. Филмът, който се разпространява благодарение на Лента, част от Нова Броудкастинг Груп, е свеж дебют на режисьора Наш Еджъртън.


Харълд Шоинка е нигерийски имигрант, който си мисли, че спазвайки правилата ще изживее щастливо живота си в САЩ. Проблемът е, че всички около него го виждат като един обикновен “балък”, от който да се възползват.

Наглед всичко е наред - Харълд е приятел с шефа си в малка фармацефтична компания, която се опитва да пласира революционно хапче “Канабакс”, в което виждат бъдещето на медицинската марихуана. То се произвежда в Мексико, но във фабриката се откриват липси. Харълд и шефовете заминават на инспекция, която няма да завърши добре.

“Гринго” е забавен микс от тънък хумор и ирония към съвремието. В главните роли са изключителният Дейвид Ойелоуо, чийто живот бързичко ще се разпадне и той ще трябва да вземе сериозни решения за бъдещето си, и лицемерните му шефове Чарлийз Терон и Джоел Еджъртън, които ще трябва да го спасят от Мексико.

Филмът е с продължителност 105 минути, в които забавлява и изненадва. Нищо не остава такова, каквото е изглеждало в началото!


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments