Георги Мамалев: С голяма радост приемам да участвам в „Оркестър без име – Мюзикълът“ » YEP.bg

Георги Мамалев: С голяма радост приемам да участвам в „Оркестър без име – Мюзикълът“

Публикувано от YEP.bg на 3 May 2017 | 0 Коментари

Източник: Поли Петрова, MOKO solution

Етикети: , , , , ,

Звездата на най-добрия български комедиен актьор Георги Мамалев ще изгрее отново в любимия Оркестър без име, но този път в едноименния мюзикъл. На 1 ноември в „Арена Армеец“ доайенът на родния театър, телевизия и кино за пореден път ще докаже, че е призван да разсмива с неподражаемия си хумор и отличително присъствие на сцена.

 

„Това е една от най-хубавите идеи, които съм чувал през последните години! С голяма радост приемам поканата да участвам в този грандиозен проект.“ – признава Георги Мамалев. „Образът на Гошето продължава да живее във времето.“ – допълва великанът на българската сцена, който не се нуждае от представяне.

Актьорът, заради когото „кокошките спряха да снасят“ ще изненада с ново амплоа публиката на най-големия мюзикъл, правен някога у нас. В ролята на Гошето зад барабаните пък ще влезе талантливият Румен Угрински, който ще трябва да се справи с нелеката задача да изиграе първообраза пред самия Мамалев.

„За мен е огромна чест и удоволствие да работя с един от най-големите български артисти – истински народен любимец! Образът на Гошето е един от най-емблематичните в филма.“ – споделя режисьорът на мащабния проект Борис Радев.

 

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.