Емоциите ще са движещата сила в нов премиерен сериал » YEP.bg

Емоциите ще са движещата сила в нов премиерен сериал

Публикувано от YEP.bg на 14 September 2018 | 0 Коментари

Източник: Ирена Райчева

Етикети: , , , , ,

Премиерният индийски сериал „Слънце и Луна“ е новата завладяваща история, която ще вълнува зрителите пред малкия екран всяка делнична вечер от 20.00 ч. Първата среща с героите от романтичната поредица е на 18 септември, вторник, 20.00 ч. в ефира на DIEMA FAMILY. Разнообразието от чувства и емоции между двама души са водещи в сюжетната линия на сериала, който ще погледне на любовта от съвсем различен ъгъл. В основата е идеята, че не човекът открива любовта, а любовта - човека.

 

Пресъздаването на това любовно пътешествие е поверено на майстора-разказвач Раджан Шахи, който е един от създателите на „Слънце и Луна“. Сериалът проследява историята на жизнерадостно момиче на име Авни, което ще се опита да прекоси начертаните от семейството и традициите граници, за да се наслади на живота, отдавайки се на любовта. Ролята на чувствителната и енергична Авни е поверена на познатата от редица индийски поредици актриса Канчи Сингх.

Човекът, който ще преобърне целия свят на Авни, е младият помощник на нейния баща - Радж. В неговия образ ще влезе амбициозният Мишкат Варма, който, за разлика от много свои съвременници, още от дете мечтае да стане известен актьор. Тази негова мечта се сбъдва с участието му в романтичния сериал "Слънце и Луна".

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments