Емил Конрад с варненска премиера, осмива чалга културата в нова книга » YEP.bg

Емил Конрад с варненска премиера, осмива чалга културата в нова книга

Публикувано от YEP.bg на 11 November 2017 | 0 Коментари

Източник: Невяна Троянска

Етикети: , , , , , , ,

Едно от пародийните превъплъщения на най-популярния български влогър Емил Конрад – Силвето, се превърна в главен герой и на най-новата му, четвърта книга. След София и Пловдив младият автор пристига във Варна, за да представи „Книгата на Силвето“. На 12 ноември, неделя, от 12:00 часа Конрад ще очаква верните си фенове в търговско-развлекателен център в морската ни столица – за снимки и автографи.

Ако не знаете коя е Силвето, тя би се представила като Instagram знаменитост, онлайн явление и клубна стихия, която в свободното си време работи над себе си. По един своеобразен начин първата (а вероятно и последната) стихосбирка на русата фурия отправя критика към масовата култура у нас чрез ироничните си послания и придружаващите ги забавни кадри, илюстриращи ежедневието на една средностатистическа „кифла“.

„Внимание! Продуктът съдържа пародийни образи и следи от ирония, които се използват за лечение на силна зависимост от лайкове, селфита и чалга клубове. Не консумирайте без чувство за хумор. Ако сте алергични към кифли, Ютюб, Инстаграм, Фейсбук, Туитър и други социални мрежи, моля, прекратете употребата на този продукт. Възможно е да се появят нежелани реакции като възмущение, гняв, неразбиране и отричане. Да се съхранява на място, недостъпно за лица под 16-годишна възраст“, предупреждават авторът и издателите от „Егмонт“.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments