УЕБ ТИЙН СЕРИАЛ - Дочев и Велева правят опит да изгладят различията си в „Не така, брат“ » YEP.bg

УЕБ ТИЙН СЕРИАЛ - Дочев и Велева правят опит да изгладят различията си в „Не така, брат“

Публикувано от YEP.bg на 3 May 2018 | 0 Коментари

Източник: Дебора Апостолова

Етикети: , , , , , , ,

В най-новия епизод на уеб тийн сериала “Не така, брат“, Мишо взима крайни мерки в името на победата в научния конкурс, който участва, но това води до саботаж във връзката му с Блага. А в другата двойка от сериала – тази на Беатрис и Дидо, също назрява криза. Беатрис разбира за изневярата на Дидо и това сериозно ще разклати отношенията им.

Блага е силен и непредвидим конкурент в дербито за стипендията в Лондон, което побърква Мишо. Твърдо решен да спечели отличието, той пуска в действие пъклен план, чрез който да следи прогреса на любимата си. В качеството на информатор на отличника влиза неговият приятел от научния клуб Фори. Задачата му е да се сближи с Блага, за да може да я следи от близо, но ситуацията взема непредвидим обрат. Сприятеляването му с нея събужда любовни трепети и Фори се обръща срещу Мишо. Дали това е началото на ново съревнование за сърцето на Блага?

Докато Мишо не подозира нищо за предателството на Фори, Беатрис преглъща гордостта си и се опитва да скрепи връзката си с Дидо. Щастлив от добрите й намерения, по-големият брат се опитва да приключи аферата си с Таня. Водена от желанието за отмъщение, тя дава урок на Дидо и Беа, като открито признава за изневярата на по-големия брат. Способна ли е Беатрис да прости и тази грешка на любимия си?

Междувременно Дочев и Велева правят опит да изгладят различията си. В опит да се реваншира за провалената романтична вечер с Велева, учителят по физическо приготвя брънч за любимата си. Всичко върви добре, но срещата е провалена от майката на Велева.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments