Дидо се опитва да компрометира любимата си с негативни коментари от фалшив профил » YEP.bg

Дидо се опитва да компрометира любимата си с негативни коментари от фалшив профил

Публикувано от YEP.bg на 19 October 2017 | 0 Коментари

Източник: Дебора Апостолова

Етикети: , , , , , , ,

Мишо е отново в атака за сърцето на новата си възлюбена - Блага, но този път действието се развива не къде да е, а в гореща плажна обстановка. Скокове във вода, спасителни акции и папарашки снимки очакват феновете в новия епизод на „Не така, брат” – „Смяна на местата“.

 

Малкият гений Мишо, посещава спортния ден край басейна, организиран от учителя по физкултура Дочев, с две ясни цели – да спечели отново вниманието на Блага и да докаже на баща ѝ, че заслужава уважението му. В  опит да бъде забелязан от любимата, Мишо скача в басейна, но губи банските си. Объркан от ситуацията Дочев се втурва да го спасява. До какво ще доведе спасителната акция на учителя и как Мишо претърпява метаморфозата жертва – спасител – особняк гледайте в новия епизод.

Докато малкият брат се справя с поредния удар по своя имидж, Дидо предприема действия срещу набиращата популярност на Беатрис. Той се опитва да компрометира любимата си, като публикува папарашки снимки и пише негативни коментари в социалните мрежи от анонимен профил.

 

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments