Дичо би любимата си Карина на табла » YEP.bg

Дичо би любимата си Карина на табла

Публикувано от YEP.bg на 19 September 2017 | 0 Коментари

Източник: www.svetsko.bg

Етикети: , , ,

Дичо показа колко безпощаден може да бъде и разби любимата си Карина на табла по време на осмия национален турнир по табла Plomari. Събитието, събрало победители от регионални турнири в различни градове в страната, и ВИП-персони, превърна столичен ресторант в синьо-бяла феерия.

Дичо и Карина са запалени по таблата – тя е наясно с играта от малка, той е започнал по-късно, затова в повечето случаи тя го побеждава. „На хиляда игри ако един път спечеля, пак добре. Тя е перфектна в математиката и успява да създаде добра стратегия в играта. На мен пък ми върви в любовта. Но от две години не сме играли, защото цялото си свободно време посвещаваме на детето”, призна певецът, който не може да се нарадва на малката принцеса Ариел.

Двамата нарушиха двегодишната си пауза, за да станат част от турнира по табла, който влезе в рекордите на Гинес миналата година благодарение на организаторите му. Спортисти и светски красавици бяха сред гостите на турнира, на който се открои радиоводещият Михаил Дюзев – отскоро вече и тв звезда в „Като на кино”. Той игра доста емоционално и излезе победител в играта с колегата си от Дарик радио Иво Райчев. Водещ на събитието по традиция бе Димитър Туджаров-Шкумбата, който не спря да радва публиката със стари и нови вицове. Победител в турнира стана адаш на звездата от „Под прикритие” – Ивайло Захариев, който спечели разкошна екскурзия до Гърция.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments