ДесиСлава: Ще се опитам да пресъздам чувството, с което Миро изпълнява „Гълъбо“ » YEP.bg

ДесиСлава: Ще се опитам да пресъздам чувството, с което Миро изпълнява „Гълъбо“

Публикувано от YEP.bg на 27 March 2017 | 0 Коментари

Източник: 8 pm

Етикети: , , , , , , ,

 „Смело мога да заявя, че изтеглих късата клечка - песента е трудна, но и много, много красива. Ще се опитам да пресъздам чувството, с което Миро изпълнява „Гълъбо“, защото този баритон е почти невъзможен за имитиране“, сподели ДесиСлава вълненията си за петия лайв на "Като две капки вода", в понеделник вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Певицата допълни, че с Миро ги свързва дългогодишно познанство, което ще й помогне да заимства детайли от сценичното поведение на колегата си. Освен че ще има възможност да види свое копие в шоуто, известният изпълнител ще влезе в непознати музикални територии с неконтролируемия Алис Купър. „Миро ще трябва да покаже своята тъмна страна, въпреки че всички го познават като доброто момче. С Етиен му препоръчахме да гримира очите си цяла седмица с черен молив, за да влезе по-лесно в образа“, издава преподавателят по актьорско майсторство Милица Гладнишка.

След развихрящите се образи, Михаела Маринова упражнява въздействащите появи на Адел с глас и статично присъствие. Люси Дяковска ще използва сексапила на украинската звезда Руслана, а Башар Рахал ще се върне в зората на българския рок с Васко Кръпката. Фронтменът на „Щурците“ – Кирил Маричков, пък ще бъде представен от Ваня Джаферович, а София Джамджиева ще бъде придружена от задължителния антураж на Кейти Пери – цветни дрехи, бонбони и захарен памук. Коцето Калки ще опита вкуса на екзотиката и ритъма на реге музиката с ямайската група Inner Circle.

 

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments