Даниел Ангелов от „Ние, нашите и вашите“: Знаем какво се случва само няколко епизода напред » YEP.bg

Даниел Ангелов от „Ние, нашите и вашите“: Знаем какво се случва само няколко епизода напред

Публикувано от YEP.bg на 17 March 2017 | 0 Коментари

Източник: 8 pm

Етикети: , , , , , , , , ,

Две от ключовите роли в „Ние, нашите и вашите“ са поверени на баща и син Ангелови. Малкият Даниел виждаме в образа на най-малкия син Вили, който е и разказвача в романтичната комедия, а баща му Даниел влиза в ролята на лошия директор Божинов.

До момента двамата са имали само една обща сцена по време на сватбата на Христо и Лили, но все още не знаят дали няма да имат и други. „Знаем какво се случва само няколко епизода напред, когато ни дават сценариите. Лично аз съм много щастлив, че именно в този проект ни се падна да играем заедно. Мисля, че това е най-позитивният сериал, правен до момента. Той е подходящ както за сина ми, така и за баба Марго“, разказва Даниел.

„Случва ми се често до 12.00 часа да имам мои сцени, а след това да оставам и да му помагам. Дори от екипа ме бъзикат, че сутринта съм злодея, а след това ставам добрия татко. Репетираме заедно, въпреки, че в сериала нямаме общи сцени, аз искам да му помагам с каквото мога. Ако си спомняте, в първа серия, по време на сватбата, имаше едно мое намигване към Мони. С това исках да му кажа: „Добре дошъл в професията“, въпреки че той много не осъзнава какво му се случва в момента“, сподели Даниел Ангелов пред „Здравей България“.

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments