Гледаме Нереа Камачо в „Бялата робиня“ » YEP.bg

Гледаме Нереа Камачо в „Бялата робиня“

Публикувано от YEP.bg на 26 June 2018 | 0 Коментари

Източник: Радослав Христов

Етикети: , ,

От 30 юни зрителите ще могат да се насладят на ново романтично приключение с DIEMA FAMILY и премиерния за България колумбийски сериал „Бялата робиня“. Историята проследява живота на Виктория – млада жена, решена да се бори докрай за любимия и справедливостта в живота на онеправданите.

„Бялата робиня“ впечатлява не само с творчески сюжет, но и с високото си качество на заснемане. Главната роля е поверена на прочутата испанска филмова звезда и носител на награда "Гоя" Нереа Камачо, която си партнира с други известни имена като Мигел де Мигел, панамската актриса Мирослава Моралес и Лучано Делесандро. В лицето на нейната екранна любов Мигел ще видим талантливия кубински актьор Ориан Суарес.  

Завладяващият разказ минава през живота на красивата маркиза Виктория, пристигнала в Америка, за да я омъжат за заможен търговец от региона. Истината обаче е различна – преди години в същия този град тя е спасена от смъртта и отгледана тайно от роби, превърнали се в нейно истинско семейство. Там Виктория среща и любовта на живота си. По-късно е изтръгната от тях и върната насила в Испания, защото, според порядките на обществото в онези времена, една бяла жена не може да живее с роби. Виктория обаче е непримирима и се завръща, преструвайки се на друга, за да се бори за справедливостта. Нейното героично сърце няма да намери покой, докато не спаси мъжа, когото обича...


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments