Гледаме Мила Кунис и Кейт МакКинън в шпионската комедия “Бивш Под Прикритие” » YEP.bg

Гледаме Мила Кунис и Кейт МакКинън в шпионската комедия “Бивш Под Прикритие”

Публикувано от YEP.bg на 24 August 2018 | 0 Коментари

Източник: Виктор Аракчиев

Етикети: , , , , ,

Най-забавната комедия за сезона – БИВШ ПОД ПРИКРИТИЕ  - вече е във всички киносалони в страната! Филмът, който се разпространява от Лента, част от Нова Броудкастинг Груп, събира някои от най-популярните холивудски звезди – Мила Кунис, Кейт МакКинън, Сам Хюгън, Джъстин Теру и Джилиан Андерсън.

“БИВШ ПОД ПРИКРИТИЕ” ни пренася в Лос Анджелис и ни среща с Одри и Морган, които са най-добри приятелки от много години, но характерите им не могат да са по-различни! Мила Кунис е меланхоличната Одри, която отново празнува рождения си ден сама. Енергичната и леко откачена Морган е забавната й приятелка, която се оказва единственият човек, на който ще може да се довери – за усмивката и живота си!

След като разбира, че бившият й е агент на ЦРУ, Одри се отправя на европейско приключение, за да достави пратка, завещана й от него. Разбира се, Морган ще я придружи за подкрепа и така двете ще се окажат в окото на международен скандал с много престрелки и преследване из някои от най-красивите градове – Прага, Париж, Будапеща, Амстердам и т.н.

Въоръжение само с умовете си, двете момичета ще оцеляват сред търсещи ги шпиони и двулични агенти, но същевременно няма да загубят и капка от хумора си. Разказан динамично от режисьорката и сценарист Сузана Фогел, филмът лесно ни прави съпричастни с героите и забавните им диалози. След няколко събития, от които успяват да се измъкнат, момичетата започват все повече да харесват новия си живот на шпиони и натрупват умения. Все по-уверената употреба на оръжия, задълбочаващото се добро настроение на Морган и подкрепата от чаровния британски агент Себастиан в крайна сметка ще ги накара да кандидатстват за постоянна работа в Разузнаването.

Филмът е комбинация от най-добрите съвременни комедии, със закачливи реплики и автентичен хумор от образа на Кейт МакКинън, и добре заснет екшън в стил Бонд. В крайна сметка няма нищо, с което две добри приятелки да не успеят да се справят!

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments