„Бензин“ обра овациите на публиката във ФКЦ, стотици фенове посрещнаха звездите » YEP.bg

„Бензин“ обра овациите на публиката във ФКЦ, стотици фенове посрещнаха звездите

Публикувано от YEP.bg на 17 May 2017 | 0 Коментари

Етикети: , , , , , , , ,

Зала 1 на Фестивалния и конгресен център във Варна избухваше в аплодисменти при всеки красив кадър, който показваше морската столица в новата българска продукция „Бензин“. Не е тайна, че голяма част от лентата се снима на новата пешеходна зона на Морска гара, както и по централните улици на града.

С бясна скорост протече първата премиера на филма. На нея присъстваха кметът Иван Портних, областният управител Стоян Пасев, заместник кметове и видни представители на бизнеса.

Освен официалните гости на събитието, пред входа на морската градина се събраха стотици фенове на българското кино и високите скорости. Колите, с които актьорите преминаваха по червения килим, бяха предварително изложени пред ФКЦ, където жителите на морската столица имаха възможността да ги разгледат от близо.

След Варна продукцията се връща обратно в столицата, където в четвъртък, 18 май от 19.00 часа високите скорости и адреналинът ще завладеят и столичани. По уникалната 17-метрова конструкция ще премине актьорският състав заедно със стотици ВИП гости и популярни личности от българския шоубизнес. На нестандартния червен килим, оформен като състезателна писта, ще има поставен диван на славата, който ще събира автографи от всички гости на събитието, а  трима късметлии ще имат възможността да пият кафе с Асен Блатечки под светлините на прожекторите.Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments