Ванеса от „Апартамент 404“ дава 68 причини за какво да вгорчим живота на любимия си » YEP.bg

Ванеса от „Апартамент 404“ дава 68 причини за какво да вгорчим живота на любимия си

Публикувано от YEP.bg на 11 October 2017 | 0 Коментари

Източник: Дебора Апостолова

Етикети: , , , , , , ,

След като „Апартамент 404" се сдобива с още един обитател – хамстерът, Григор Димитров, който Стоян подари на Ванеса за рождения й ден, съквартирантите отново се разделят на два лагера. Малкото животно се оказва камъкът на раздора и въвлича двамата влюбени в ожесточен спор, който прераства в най-лютата война, която квартирата някога е виждала.

Ванеса има 68 причини да се сърди на Стоян, а той дори и не подозира за тях. В най-новия епизод на сериала, конфликтът между тях ще доведе до разпалени реплики и хранително натравяне. И точно когато спорът е на път да бъде разрешен и двамата се замислят дали не са прекалили, затишието предвещава истинска буря. Хората, които ще се окажат в окото й, са други двама съквартиранти - Велко и Бети. Те ще влязат в ролята на адвокати на двойката, а апартаментът ще се превърне в истинска юридическа кантора.

Какви ще се окажат 68-те причини, поради които Ванеса е сърдита на Стоян? Ще успее ли той да отгатне кои са? Дали двамата адвокати ще успеят да потушат спора между влюбените или ще го разпалят още повече?


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments