„Американска схема“ в последната седмица на „Треска за Оскари“ » YEP.bg

„Американска схема“ в последната седмица на „Треска за Оскари“

Публикувано от YEP.bg на 20 February 2017 | 0 Коментари

Източник: Ирена Райчева

Етикети: , , ,

Финалът на „Треска за Оскари” ще бъде белязан с някои от най-атрактивните киноленти от последните години. „Алиса в страната на чудесата“ ще даде началото на последната седмица и  ще отведе зрителите на приказно пътешествие във вълшебен свят с любимите герои – Лудият шапкар, Червената кралица и Белият заек – тази вечер точно в 21.00 ч. по KINO NOVA.

„Джанго без окови“ ще сложи началото на серията премиерни заглавия, на която зрителите ще могат да се насладят тази седмица. Лентата с пет номинации и две награди „Оскар” разказва историята на освободен роб (Джейми Фокс), който се превръща в ловец на глави и се впуска в опасно приключение със своя ментор (Кристоф Валц) тази сряда, 22 февруари, от 21.00 ч.

Следващата премиера, която ще бъде излъчена в ефира на KINO NOVA, е „Американска схема” (на снимката). Действието на филма с десет номинации за „Оскар” се развива през 70-те години на миналия век, когато двама измамници (Крисчън Бейл и Ейми Адамс) и партньори в престъпленията са принудени да работят под прикритие за необуздан агент на ФБР (Брадли Купър). Дали тримата ще се справят с корупцията, може да видите в четвъртък, 23 февруари.

Третото заглавие, което ще направи своя дебют в „Треска за Оскари,” е номинираният за шест награди „Оскар” „Капитан Филипс”. Филмът разказва реалната история на капитан (Том Ханкс), чийто товарен кораб е нападнат от сомалийски пирати.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments