Алекс и Дани Петканови влизат в ролята на Купидон в новия сезон на „Сладки свалки“ » YEP.bg

Алекс и Дани Петканови влизат в ролята на Купидон в новия сезон на „Сладки свалки“

Публикувано от YEP.bg на 14 September 2018 | 0 Коментари

Източник: Петя Митова

Етикети: , , , , , , ,

С много изненади, позитивни емоции и любовни искри на 20 септември стартира третият сезон на романтичното уеб риалити „Сладки свалки“. Водещи на забавния формат са най-щурото и любимо семейство у нас – Алекс и Дани Петканови.

Със своята непринуденост и чувство за хумор, Дани Петканов отново ще предразположи кандидат-партньорите и ще ги подготви за едно приятно изживяване. След като в първия сезон на проекта „Сладки свалки“ Дани си партнира с атрактивната Наталия Кобилкина, в новите епизоди „лудият репортер“ ще застане рамо до рамо със своята красива съпруга Алекс. Модел, водещ и инфлуенсър с над 230 хиляди последователи в социалните мрежи, харизматичната дама ще поеме нещата в свои ръце и като истински Купидон ще помага на участниците да открият своята сродна душа.

В третия сезон на „Сладки свалки“ двама напълно непознати се впускат във вълнуващото преживяване на първа среща със завързани очи. Нито един от участниците не познава събеседника си и нямат представа какво да очаква. Първата среща преминава в три етапа – целувка, опознаване и предизвикателни игри.

Изминалите два сезона на „Сладки свалки“ достигнаха над 4 милиона гледания на всички платформи. Кандидатите за участие надвишават 5000 души, но само 44 от тях получиха шанса да се включат в романтичното онлайн приключение.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments