Актьорите от „Скъпи наследници“ стават част от най-голямото семейно събитие в София » YEP.bg

Актьорите от „Скъпи наследници“ стават част от най-голямото семейно събитие в София

Публикувано от YEP.bg на 9 May 2018 | 0 Коментари

Източник: H2H Communications

Етикети: , , , , , , ,

Част от звездния актьорски състав на хитовия сериал на bTV „Скъпи наследници“ ще се включи в тазгодишното десето издание на семейното събитие „Фамилатлон“. На 12 май в Южния парк в столицата феновете на драмеди поредицата ще имат възможността да се запознаят на живо с любимците си и да участват заедно с тях в забавни игри и предизвикателства.

От 10.00 до 13.00 часа в специално изградена шатра на „Скъпи наследници“, семействата от сериала на bTV ще се срещнат със семействата-гости на „Фамилатлон“. На тези срещи актьорите ще разкажат повече за образите си в хитовата поредица и ще дадат автографи на феновете. Сред звездните гости ще бъдат Даяна Ханджиева, Ивана Папазова, Рая Пеева, Искра Донова, Дарин Ангелов, София Бобчева, Юлиян Петров и Любомир Ковачев. Те ще дадат възможност на гостите да научат нови неща и да се забавляват.

В 11.30 часа Любомир Ковачев ще обяви старт на традиционната инициатива на „Фамилатлон“ - „Голямото велошествие“, в което малки велосипедисти от 3 до 6 г. ще научат важна информация за правилата за безопасност при каране на колело и ще направят заедно обиколка на парка. След това всеки участник ще спечели медал, както и подарък от bTV и „Скъпи наследници“.

Младата звезда от сериала на bTV Даяна Ханджиева (на снимката) ще влезе в ролята на преподавател и хореограф по хип-хоп танци. В 13.00 часа на Голямата поляна Даяна ще сподели с гостите любовта си към модерните танци по време на открит урок, за който е подготвила оригинална хореография на песента на Crossfire “Caliente”. В уъркшопа са поканени да се включат всички деца, които споделят нейната страст към танците, както и съвсем начинаещи, които обичат музиката, движението и активния начин на живот.

В компанията на колегата си Дарин Ангелов в 16.00 часа Даяна ще провери колко добре феновете на „Скъпи наследници“ познават живота на героите им. Актьорите ще бъдат водещи на игра с въпроси от сюжета на първи сезон на продукцията на bTV, като за всеки верен отговор, участници ще получават награди. 

В програмата на „Фамилатлон“ 2018 са включени над 50 напълно безплатни забавни и образователни инициативи за децата и техните семейства. Десетото издание на събитието, организирано от Асоциация „Родители“ в партньорство със Столична община и „Академия за родители“, ще се проведе на 12 май 2018 г. на Голямата поляна в Южен парк от 10.00 до 17.00 часа. 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments