Предоставят възможност за онлайн лайв стрийм на шоуто „Нова генерация завинаги“ » YEP.bg

Предоставят възможност за онлайн лайв стрийм на шоуто „Нова генерация завинаги“

Публикувано от YEP.bg на 10 February 2016 | 0 Коментари

Източник: Светослава Куюмджиева

Етикети: , , , , , ,

Поради големия интерес към концерта „Нова Генерация завинаги“, ePay.bg предоставя възможност за онлайн лайв стрийм на събитието за феновете в страната и чужбина, които нямат възможност да присъстват на място. Необходимо е желаещите да се регистрират чрез имейл на специална платформа, където ще получат код за достъп да гледат на живо случващото се на сцената на Joy Station, на 19-ти февруари от 20:00 часа.

Очаква се музикантите от настоящия състав на "Нова Генерация" - Мишо, Катя, Крис и Мони да изпълнят емблематични парчета на групата. Заедно с тях в музикалното събитие ще вземат участие „Ревю“, „Абсолютно Начинаещи“, Kinky Romantic, „Тонодеро“, The Bedlam Club, Насо Русков, Димитър Василев – Нуфри, Росен Даскалов – Тичъра и Деян Драгиев – Даката.

Организаторите обещават на публиката да чуят любими парчетата от 80-те и 90-те години, както и ново звучене, и изненади от групите. За първи път към музикантите на „Нова Генерация“ ще се включи и младата Александрина Александрова, която е позната като вокалист и басист на група „Парапланер“. До датата на събитието единствено съставът на новата формация "Тонодеро" ще остане загадка за публиката.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments