ГРУПИТЕ - Чаранга бенд » YEP.bg

ГРУПИТЕ - Чаранга бенд

Публикувано от YEP.bg на 30 April 2012 | 0 Коментари

Чаранга е латино бенд. Създаден е във Варна от опитни музиканти, запалени по красотата и енергията на латино музиката. Изпълняват хитове в ритъм на салса, мамбо, ча ча ча, румба, фламенко и др.

Музикантите в състава са:
Франки Санчес, Куба – вокал
Николай Йорданов – пиано
Владимир Влаев – бас
Георги Бодичев – цугтромбон
Любомир Александров – тромпет
Рос Сигурдардотир, Исландия – тромпет
Ради Димитров – перкусии
Юлиан Георгиев – перкусии

Санчес е изучавал пеене в Куба. Танцувал е в клуб „Маламбо”. Йорданов завършва Музикалното училище във Варна и Академия в София с флейта. Паралелно изучава пиано, традиционни инструменти, композиция. Участва като аранжор и изпълнител в международни проекти. Работил е със звезди като Евия, Пако Диез, Шуаку Амиева, група „Каликанто” и др.  Влаев завършва Академията в Пловдив със специалност китара и композиция. Специализира електронна музика в Полша. Член на Съюза на композиторите.

Чаранга

Бодичев също е възпитаник на Музикалното училище във Варна и Академията в София. Участва в различни проекти като тромбонист и рок китарист. През същите места се образова и Александров. Сигурдардотир завършва Консерваторията в Рейкявик. Участва в групи с различна жанрова насоченост. Димитров завършва НУИ – Варна. Георгиев учи гайда и етно перкусии – джембе, конги. Има интереси към електронната музика.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments