Музика » YEP.bg

Преглед на статии, публикувани през July 2017

ПРАЗНИЦИ НА ИЗКУСТВАТА - Лили Иванова ще пее на „Аполония“

Публикувано от YEP.bg на 29 July 2017

Източник: Pressbox.bg

Tags: , ,

lili ivanova apolonia Лили Иванова ще участва в най-големия арт фестивал в България – Празници на изкуствата „Аполония“. Концертът й ще се състои на 1 септември, петък, дни преди старта на есенното й турне. На сцената на „Аполония“ Лили Иванова ще представи част от песните от най-новия си албум, който излезе на 12 юни.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Яхти, море и палми в новото видео на Deep Zone Project

Публикувано от YEP.bg на 26 July 2017

Източник: Deep Zone PR team

Tags: , , , , ,

Taini na pqsaka team photo „Тайни на пясъка“ е заглавието на най-новото видео на Deep Zone Project, което направи своята премиера преди броени часове в You Tube. Прелюбопитна е историята на песента. Полетът на DJ Dian Solo закъснява с цели 7 часа.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Гръцки секссимвол ще разтопи сърцата на дамите на концерта на Деспина Ванди

Публикувано от YEP.bg на 26 July 2017

Източник: Поли Петрова

Tags: , , , , , ,

despinavandi Хитовият гръцки изпълнител Кириакос Георгиу ще плени публиката в Зала 1 на НДК. На 29 септември най-горещото попълнение на сцената в южната ни съседка ще излезе непосредствено преди поп дивата Деспина Ванди. Атрактивният секссимвол ще разтопи женските сърца с уникалния си тембър, завладяващо присъствие и с чувствените си поп и денс парчета.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

10-годишна певица от Кишинев спечели международен конкрус, който носи името на Бисер Киров

Публикувано от YEP.bg на 25 July 2017

Източник: Милослава Георгиева

Tags: , , , , , , , , ,

FJ7A0606 10-годишната Александра Иорданова от молдовския град Кишинев стана безапелационен победител в Първия международен конкурс, който носи името на Бисер Киров - блестящият певец, талантлив композитор, музикант, хуманист, миротворец и родолюбец.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Мария Илиева и Любо Киров апелираха от Варна: Подкрепете качествената българска музика

Публикувано от YEP.bg на 22 July 2017

Източник: Нина Локмаджиева

Tags: , , , , , , ,

Maria Lubo Varna Мария Илиева беше изненадата в снощния концерт на Любо Киров, който взриви Летния театър на Варна. Тя излезе на сцената за да партнира на Любо в култовото парче "Alright". Двамата се обърнаха към екзалтираната публика с развълнувано послание: „Благодарим ви приятели! Подкрепете качествената българска музика, смислената музика, музиката, която докосва!“

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Любо Киров имитира китариста на AC/DC

Публикувано от YEP.bg на 21 July 2017

Източник: 8 pm

Tags: , , ,

Lubo Kirov 2017 X Factor2 Талантливи, екстравагантни и провокативни кандидати ежедневно се борят за вниманието на журито в кастингите за пети сезон на музикално шоу № 1 – X Factor. Зареждащото изпълнение на AC/DC от хард рок почитателка провокира Любо Киров да влезе в ролята на китарист на култовата банда.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

София посреща международната поп звезда Massari

Публикувано от YEP.bg на 21 July 2017

Източник: Мария Ненкова

Tags: , , , , ,

CCTVHETMassari Името на знаменития изпълнител, който ще се качи на голямата сцена на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour в София е повече от добре познато, именно Massari. Ливанско-канадската поп звезда ще закрие концерта в столицата, изпълнявайки хитовите си песни на площад “Александър Батенберг“ на 16-ти септември.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Кичка Бодурова изпраща лятото с голям концерт във Варна

Публикувано от YEP.bg на 19 July 2017

Tags: , , , , ,

resizedimage391600 KichkaBodurova Снимка: Архив / OT-DO consult С голямо турне през лятото ще зарадва почитателите си у нас естрадната ни звезда Кичка Бодурова.

0 Коментари | Разгледай цялата статия