Музика » YEP.bg

Преглед на статии, публикувани през December 2014

ЛЕГЕНДИ - Twisted Sister отново в Каварна след 9 години

Публикувано от YEP.bg на 25 December 2014

Източник: Градското списание

Tags: , , , ,

5886Twisted Sister Снимка: Градското списание Легендарната американска хеви метъл група Twisted Sister е първият официално обявен хедлайнер на Каварна рок фест 2015, пише "Градското списание". В края на юни догодина ще се състои 10-ото юбилейно издание на най-големия рок фестивал по Черноморието.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

„Бон-Бон“ и Графа, посланик на добра воля на УНИЦЕФ, записаха своя версия на класическата песен на Джон Ленън „Представи си“

Публикувано от YEP.bg на 22 December 2014

Източник: Ани Халваджиян

Tags: , , ,

resizedimage600358 ampov grafa Снимка: Архив Детската вокална група „Бон-Бон“ и Владимир Ампов – Графа, посланик на добра воля на УНИЦЕФ, записаха свои версии на легендарната песен на Джон Ленън „Представи си“. По този начин български таланти се присъединиха към световни звезди като Хю Джакмън, Кейти Пери, Анджелик Киджо, Приянка Чопра, Йоко Оно, Дейвид Гета и др.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Дичо става Дядо Мраз

Публикувано от YEP.bg на 21 December 2014

Източник: Валентина Искренова

Tags: , ,

dicho2 Снимка: Disco. bg Дичо ще влезе в ролята на Дядо Мраз на Нова година и ще раздава подаръци в столичен пиано-бар, съобщи Валентина Искренова. Чудният музикант ще тропне с червените ботушки и ще зарадва всички гости от сърце.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Фолкветеранът Кондьо реализира нов вариант на "Ederlezi"

Публикувано от YEP.bg на 20 December 2014

Източник: Петя Щилиянова

Tags: , , ,

Kondio ederlezi Снимка: Diapason Records Малко преди края на годината Кондьо изненадва своите почитатели с ново музикално предложение. Фолкветеранът на Diapason Records реализира чисто нов вариант на популярната песен „Ederlezi”. Това е една от най-известните композиции на ромската общност на Балканите и се изпълнява във всички страни от региона.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

НЯМА ЛОША РЕКЛАМА - Кеба пее на български

Публикувано от YEP.bg на 19 December 2014

Tags: , , ,

Keba Снимка: Diapason Records Драган Коич-Кеба ще зарадва многобройните си фенове с песента „Няма лоша реклама“, записана изцяло на български. Проектът е продуциран от Diapason Records – единствената музикална компания, с която сръбската мегазвезда си сътрудничи на територията на България.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

"Бънджи сингърс" излизат за голям концерт в читалище "Отец Паисий"

Публикувано от Емилиян Ялъмов, YEP.bg на 17 December 2014

Tags: , , , ,

bungy singers Снимка: Личен архив Варненското читалище "Отец Паисий" (бивше "Маяковски") ще приеме голям концерт на нашумялата вокална формация "Бънджи сингърс". Това ще стане на 21 декември. Шоуто ще бъде в две части. От 17 ч. за среща с почитателите си ще излязат по-малките изпълнители, а след 19 ч.

0 Коментари | Разгледай цялата статия