Музика » YEP.bg

Преглед на статии, публикувани през August 2012

НА ЛЕНТА - Хубавата Христина от Варна е новата любов на Веселин Маринов

Публикувано от YEP.bg на 29 August 2012

Tags: , , , , , ,

kamchia1 Христина Христова от Варна (която в светските среди е позната също като X-ti) e новата любов на естрадната ни звезда Веселин Маринов. Не, няма нищо жълто и скандално, защото това е само на лента. Христова бе избрана за главната роля в новото видео на певеца по песента му  „Любов на прага на сърцето”.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Вики поднесе най-доброто от „Мастило” в Planet La Dolce Vita

Публикувано от YEP.bg на 25 August 2012

Tags: , , , , , ,

vikmas1 Снимки: Денис Мутлу Вики от група „Мастило” зарадва варненските си фенове в петъчната вечер. Тя изнесе рецитал в лятната градина на Planet La Dolce Vita (където звучаха хит след хит).

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Наш фотомодел се озова в едно легло с известен певец от Нигерия

Публикувано от YEP.bg на 24 August 2012

Tags: , , , , , , , ,

konova Боряна Конова (популярен фотомодел) се озова в едно легло с Тени Омеде (известен изпълнител от Нигерия). В това няма нищо скандално, защото бе само сцена от видеоклип към новата песен на Омеде „My baby”. Цялото действие се развива за броени секунди (през които Тени се навежда над „спящата” Боряна и с ръка съвсем нежно гали косите й).

0 Коментари | Разгледай цялата статия

ТУРНЕ - 20 тоалета приготвят (за Варна) Катя и Здравко от дует „Ритон”

Публикувано от YEP.bg на 11 August 2012

Източник: Лео Богдановски

Tags: , , , , , , ,

Ritonkatjaseshoar Катя и Здравко от дует "Ритон" тръгват (с по 10 тоалета за всеки) за юбилейното си турне, с което ще отбележат 35-годишнината си на голямата сцена (научи Yep. bg). Първият концерт е само след броени дни – на 12 август (неделя) в Летния театър във Варна.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

DJ Diass работи над втори албум

Публикувано от YEP.bg на 2 August 2012

Tags: , , , ,

dias DJ Diass (Пламен Василев) подготвя свой втори албум (научи Yep. bg).   „Трябва да е готов в началото на октомври и ще съдържа повече вокали”, разясни Василев. В началото на май месец т. г. заедно с Весела Бонева (Пламен) пусна парче, което бе озаглавено „Falling for you”. То излезе в две версии (денс и хаус).

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Надя и DJ Dian Solo стягат куфари за Варна

Публикувано от YEP.bg на 1 August 2012

Tags: , , , , ,

dzpn Вокалистката на Deep Zone Project Надя, DJ Startrax (новото попълнение в групата) и DJ Dian Solo стягат куфари за Варна (научи Yep. bg). Те ще радват феновете си (край морето) на 3 август в Planet La Dolce Vita. Любопитен факт е, че музикантите вече могат да се похвалят със сключен договор с румънски продуценти.

1 Коментари | Разгледай цялата статия