Музика » YEP.bg

Преглед на статии, публикувани през June 2012

Теодосий Спасов излиза (за концерт) на тревата пред популярен клуб във Варна

Публикувано от YEP.bg на 28 June 2012

Tags: , , , , , , ,

spasov  Източник: NIRA Communications Във Варна ще направи своята премиера новият проект World Jazz Project, който събира няколко музикални традиции. Теодосий Спасов е най-популярното име в триото, съставено от блестящи джазмени от световна класа.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

ДОЖИВЯХМЕ - Четем METAL HAMMER и на български

Публикувано от YEP.bg на 28 June 2012

Tags: , , , ,

metalhammer Паметната дата за поклонниците на метъл религията идва! Тя е 28. 06. , когато излиза първият български брой на хеви метъл библията Metal Hammer! Спианието Metal Hammer Bulgaria е по лиценз на световноизвестното английско „хранилище” за метъл душите. Два дни по-късно, на 30. 06.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Tsubasa излиза на варненска сцена. На името на японската звезда е кръстено саке

Публикувано от YEP.bg на 28 June 2012

Tags: , , , ,

chubasa Японската звезда Tsubasa ще гостува на варненска сцена (този петък от 23 ч. в клуб „Vintage 33”). Тя започва своята творческа кариера още на 14-годишна възраст. Тогава японката се занимава с писането на песни за конкурси.   Получава множество награди и излиза на голямата сцена (където изнася рецитали). През 2008 г.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Тени Омеде снима клип (в бар „Авангард”) към песента си „Ти си всичко”

Публикувано от YEP.bg на 24 June 2012

klip.jpg Тени Омеде (от Нигерия) снима клип (в бар „Авангард”) към песента си „Ти си всичко”. Джокер Фреймс (оператор на лентата) избра различни гледни точки от луксозната атмосфера и интериор на заведението, които ще влязат в продукцията. Сред статистите имаше още един нигериец (Сами), както и няколко актуални варненски красавици. В главната роля (с Омеде) влезе Евелина Шаркова.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Майкъл Флетли и Lord of the Dance се завръщат във Варна

Публикувано на 21 June 2012

Източник: NIRA Communications

fletli.jpg След като през ноември миналата година  премиерата на модернизирания и още по-въздействащ спектакъл на Майкъл Флетли Lord of the Dance бе възторжено посрещнат от над 8000 човека в столицата, АРТ БГ има удоволствието да съобщи, че тази година шоуто ще бъде представено за първи път в новия си вариант във Варна – на 17 октомври в Дворец на културата и спорта.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Deep Zone разбиха класациите! Вече са хит N 1

Публикувано от YEP.bg на 19 June 2012

dz3 Най-новата песен на *Deep Zone (I Love My DJ)* за няколко седмици успя да се превърне в един от най-ротираните хитове по медиите (както и многократно поръчвана песен на диджеите в клубовете и дискотеките в България). Осен успехите в България песента вече е лицензирана от Virgin за Америка, Индия и Испания, а в Румъния е едно от най-излъчваните заглавия.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

ЛЕГЕНДИ - „Сигнал” върнаха публиката в далечната 1978 г.

Публикувано от YEP.bg на 17 June 2012

signal.jpg Снимка: www. grupa-signal. com Легендарните „Сигнал” върнаха (с част от изпълненията си) своите фенове в далечната 1978 г. Това стана по време на концерт във Варна (с който голям търговски център отбеляза своята четвърта годишнина). На сцената Данчо Караджов и компания забиха емблематични композиции като „Сбогом”, „Да те жадувам”, „Спри се”, „Може би” и т. н.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Най-добрата DJ-ка в България ще пуска музика в Planet La Dolce Vita

Публикувано от YEP.bg на 16 June 2012

DJMarri Най-добрата DJ-ка в България (DJ MarriDessi, Best DJane 2010&2011) ще застане зад пултовете в Planet La Dolce Vita във Варна. Това ще стане на 23 юни (научи Yep. bg). Чаровницата се занимава от много години с музика и е възпитаник на Българското фолклорно училище (но не изпълнява народни песни).

0 Коментари | Разгледай цялата статия

DJ Pacho B завърта сетове с хаус и електронна музика (този петък) в Planet La Dolce Vita

Публикувано от YEP.bg на 12 June 2012

Pacho.jpg DJ Pacho B ще се срещне с варненските си почитатели (този петък) в Planet La Dolce Vita. Неговите сетове са уникален микс от хаус и електронна музика, изпълнени с интересни перкусии и стабилни бас линии. Pacho B е роден в Пловдив през 1974 г. Още в ранна тийнейджърска възраст той се докосва до грамофоните.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

LAST SMOKING NIGHT - Ослепителната Елица разряза торта (ковчег) като в касова лента на Серджо Леоне

Публикувано от YEP.bg на 1 June 2012

pogrebenieok.jpg Ослепителната Елица (изпълнителка на актуални летни хитове като „Sunny Beach”, „Summer Feeling”  и др. ) бе специален гост на „Last Smoking Night – Оnce Upon a Time in.

0 Коментари | Разгледай цялата статия