ЗЛАТНИ ИСКРИ - Звезди от "Евровизия" ще пеят в Римски терми » YEP.bg

ЗЛАТНИ ИСКРИ - Звезди от "Евровизия" ще пеят в Римски терми

Публикувано от YEP.bg на 27 June 2015 | 0 Коментари

Етикети: , , ,

Популярните певци от българската музикална сцена Деси Добрева и Богдан Томов ще пеят заедно с децата от Студио „ДА“ на сцената на третия Европейски фестивал за детска песен „Златни искри“. И двете звезди имат записани песни с варненските малки изпълнители. Александра и Константин (на снимката), дуото представило за първи път Беларус на „Евровизия“ ще представи своите нови песни.
Сцената под звездите на Римски терми, които ще бъдат преоборудвани специално за фестивала,  ще събере на 30 юни в  19.30 часа деца от България, Русия, Азербайджан, Малта, Армения, Украйна, Сърбия , Румъния, Великобритания, Унгария, Молдова и Беларус, които ще представят песни за деца от своите страни.
На следващата вечер в Аулата на Икономически университет- Варна в 18,00 ч. малките певци ще премерят сили в международния конкурс за деца-изпълнители.
В рециталната програма ще се включат и звездните участници от група „Непоседи“ - руското Дисни за деца и млади певци. Театрално-музикалната формация е родила не една и две деца-звезди в руската поп музика. Представители на групата взеха награди и при двете си участия на сцената на „Златни искри“.
Безспорна изненада за малката публика ще бъде гост-звездата от Молдова – Ден Уинър. Малкият изпълнител успява да зареди сцената с енергия при всяко свое изпълнение. Той е многостранен талант – свири, пее, танцува, участва в телевизионни предавания.
Малките фенове на музиката ще бъдат зарадвани и от лауреатите в предходните две издания на фестивала - Мирела и Пресияна Димитрови и Мартин Йорданов.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments