Златка за „Като две капки вода“: Няма как да не се заразиш от тази магия » YEP.bg

Златка за „Като две капки вода“: Няма как да не се заразиш от тази магия

Публикувано от YEP.bg на 28 May 2018 | 0 Коментари

Източник: 8 pm

Етикети: , , , , ,

„Няма как да не се привържеш към това предаване и да не се заразиш от тази магия“, разказа Златка в "Здравей, България".

Часове преди големия финал на „Като две капки вода“ блондинката и актьорът Боби Захариев разказаха за предстоящото си преобразяване в дуета Каризма и споделиха най-вълнуващите си преживявания в шоуто. „Най-важното нещо е да се доближиш до тембъра на изпълнителя, да усетиш движенията и да си много наблюдателен“, разкри формулата на доброто преобразяване Боби, който допълни, че погледът винаги е ключов за влизането в образ. „Приемала съм всевъзможните образи с удоволствие. Било ми е интересно да се видя в друга светлина“, отговори Златка на въпроса дали човек може да остави настрана суетата. И двамата бяха категорични, че победител в шоуто е всеки, който се чувства удовлетворен от своята работа и ще подкрепят по пътя към победата и четиримата финалисти – Константин, Иван Юруков, Славин и Гери-Никол. „Със Злати сме приятели и се радвам, че заедно ще направим Каризма. Ще се забавляваме докрай и ще си тръгнем с носталния!“, допълни Боби.

„Шоуто дава страхотна емоция, а всички имат нужда от разтоварване. Познаваме магията на телевиззията – влезеш ли веднъж, тези хора ти стават като семейство“, сподели продуцентът Маги Халваджиян в "На Кафе". Маги призна, че вече е спрял да се изненадва от резултата на гласуването и всеки един от финалистите е потенциален победител. „През годините съм виждал и неподходящ избор на песни, които са любими на финалистите, но не говорят нищо на публиката“, коментира продуцентът възможността артистите да избират сами песни за финала. Васил Найденов, Иън Гилън, Риана и Джон Ленън са образите, които избраха финалистите за големия финал, а един от тях ще си тръгна с приза за любима звезда на зрителите и чисто нов лек автомобил.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments