Яхти, море и палми в новото видео на Deep Zone Project » YEP.bg

Яхти, море и палми в новото видео на Deep Zone Project

Публикувано от YEP.bg на 26 July 2017 | 0 Коментари

Източник: Deep Zone PR team

Етикети: , , , , ,

„Тайни на пясъка“ е заглавието на най-новото видео на Deep Zone Project, което направи своята премиера преди броени часове в You Tube. Прелюбопитна е историята на песента. Полетът на DJ Dian Solo закъснява с цели 7 часа.

През това време той изкарва лаптопа си на летището и почти завършва музиката. Няколко дни по-късно Нелина и Дидо вече са готови и със студийните записи на песента. Вместо гневен имейл до самолетната компания, какъвто са написали другите пътници, Дидо изпраща благодарствено писмо за 7- часовото закъснение, което довежда до раждането на този потенциален летен хит. 

ЛИНК КЪМ ВИДЕОТО:  https://youtu.be/51hMEhbHCoI 

Във видеото, изкусителната Нелина и двете руси близначки от Double Voice позират пред обективите на Bashmotion на 44-футовата баварска яхта „Sea Adventure“. Приказни пейзажи, палми, море и слънчево настроение са запечатали обективите на камерите. Китаристът Любомир Савов (JuraTone) влиза в ролята на истински шкипер на луксозната ветроходна лодка. С лула в устата той управлява яхтата и „дирижира“ морския трафик. Огромно надуваемо розово фламинго, ултра бърз джет, който прави страхотни фигури по морските вълни и пръски от шампанско са уловили още обективите. За пръв път в историята на новата българска музика, кадри от истинска ветроходна регата също намират реализация в хитовата продукция. Проектът „Тайни на пясъка“ е подпомогнат от дългогодишните партньори на групата - Networx.bg. Официален фотограф е Антоанета Петрова, а организатор на продукцията е Емилиян Ялъмов. 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments