YEARS & YEARS ще бъдат сред международните звезди на MTV Presents Varna Beach » YEP.bg

YEARS & YEARS ще бъдат сред международните звезди на MTV Presents Varna Beach

Публикувано от YEP.bg на 6 June 2018 | 0 Коментари

Източник: Димитрина Младенова

Етикети: , , , , ,

MTV Presents Varna Beach съобщава, че YEARS & YEARS ще бъдат сред международните участници в уникалния музикален фестивал във Варна на 12-ти август. Това ще бъде първото участие на YEARS & YEARS в България и феновете ще станат свидетели на фантастично ново шоу на впечатляващата сцена на варненския плаж.

 

YEARS & YEARS постигнаха голям успех в българските класации с хитове като „King“, „Desire“ и „Take Shelter“. Техният нов албум, озаглавен „Palo Santo“, се очаква да бъде

лансиран на 6 юли и включва новото парче „Sanctify“, което вече се радва на голяма популярност в ефира на музикалните и радио канали.

YEARS & YEARS ще се присъедният към RITA ORA, REDFOO, REWIRE & VARSKI в списъка с участниците на MTV Presents Varna Beach, като скоро ще бъдат обявени още международни изпълнители. Сред българските участници са Dara, Криско, Pavell & Venci Venc‘, Тита и 4Magic.

YEARS & YEARS посетиха България през 2015 г. по време на заснемането на видео клипа към техния сингъл “Eyes shut” -  част от дебютния им албум „Communion“. Впечатляващият клип бе заснет в покрайнините на София.

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments