Веси Бонева и Светлин Къслев откриват един от диамантите на френската Ривиера » YEP.bg

Веси Бонева и Светлин Къслев откриват един от диамантите на френската Ривиера

Публикувано от YEP.bg на 14 March 2016 | 0 Коментари

Източник: Аделина Стефанова

Етикети: , , , , , ,

Най-популярният клубен тандем у нас – Веси Бонева и Светлин Къслев, които през миналата година  прекараха невероятно лято в Сен Тропе, отново ще разтърсят курортното селище.  

Тази година обиколката им ще започне от Париж, където заедно с други музиканти ще превземат нощните клубове, а след това ще открият пролетно-летния сезон в едно от топ заведенията на френската Ривиера „Le Quai“.

Сред популярните личности, които са посещавали култовото заведение по време на миналогодишното участие на Веси Бонева и Светлин Къслев са Парис Хилтън, Силвестър Сталоун, Лео ди Каприо, Антонио Бандерас, Роналдо и американският хип хоп и ар ен би изпълнител и актьор Ейкън. Български знаменитости, сред които Стефка Костадинова, Ирен Онтева и сем. Арабаджиеви също са споделяли горещи летни моменти в морския курорт.

Клубното турне на звездния тандем започва от 15-ти март и ще продължи до 5-ти април, а след кратко прекъсване изпълнителите ще се завърнат отново в Сен Тропе, за да открият и още един от диамантите на френската Ривиера - L'opera.
Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments