Хаус дивата Vera Russo посвети чувствена балада на свой колега, загинал в тежка катастрофа » YEP.bg

Хаус дивата Vera Russo посвети чувствена балада на свой колега, загинал в тежка катастрофа

Публикувано от YEP.bg на 11 July 2018 | 0 Коментари

Етикети: , , , , , , , , ,

Хаус дивата Vera Russo записа чувствена българска балада. Парчето е озаглавено „Някога преди“ и е в памет на колегата й Николай Николов-NI.Co, който загина преди броени дни в тежка катастрофа.

„Искам да посветя тази песен на моя скъп колега и приятел Николай Николов.  За огромно съжаление, този проект ще остане един от последните на талантливия и обичан музикант“, сподели пред YEP.bg Russo.

Цялостният проект бил осъществен и с незаменимата помощ на друг участник в злополучното ПТП - Павел, който все още се бори за живота си. „Нека слушаме песента и да се молим за Павел“, призовава гласовитата пловдивчанка.

В разгара на сезона, примата на клубната сцена участва също в едно от най- зрелищните турнета това лято, което гарантира зрелищно шоу. Организирано от Event Makers, зад пулта ще застане един от най- известните румънски топ DJ - SAVA, взел награда съвсем скоро за най-добър диджей на Балканите. В този проект са включени също  Ddy Nunes - МС от Румъния, както и популярен клубен саксофонист от Русия.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments