Тъмните сили превземат втория лайв на X Factor » YEP.bg

Тъмните сили превземат втория лайв на X Factor

Публикувано от YEP.bg на 28 October 2017 | 0 Коментари

Източник: 8 pm

Етикети: , , , , ,

Страшни маски, духове и вещици ще превземат сцената на X Factor по време на втория лайв концерт тази неделя от 20:00 ч. по NOVA. Музикалната вечер, посветена на Хелоуин, ще представи “тъмната” страна на финалистите с впечатляващи постановки и костюми, достойни за крале и кралици на мрака.

Английската актриса Манал Ел Фейтури ще изпълни рап парче на вечеря на свещи с истински злодей, а момичетата от 4Magic ще се преобразят в герои от приказна детска история. Милена Цанова ще запали сцената в буквален и преносен смисъл, докато Марио и Виктория ще се превъплътят в една от най-запомнящите се любовни двойки. На сцената ще се появи и участник, който ще се преобрази в един от най-разпознаваемите герои на Game of Thrones, превръщайки сцената на шоуто в музикален епос.

„Концертът на Хелоуин е много специално преживяване за финалистите и целия екип, тъй като всяка постановка и изпълнение се превръщат в приказна история – понякога мрачна, а друг път феерична. Вдъхновени от празника, костюмите позволяват истинско развихряне.“, коментират от хитовото музикално шоу.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments