„Столичанин в повече” режисира видео на актрисата Ралица Бежан » YEP.bg

„Столичанин в повече” режисира видео на актрисата Ралица Бежан

Публикувано от YEP.bg на 15 November 2013 | 0 Коментари

Източник: ICreative

Етикети: , , ,

Снимка: ICreative

Иван Юруков, Филип Аврамов и Николай Станоев ще танцуват под дъжда на примиерата на новия видеоклип на песента „Вали“ на певицата и актриса Ралица Бежан.

На 20-ти ноември музикалните фенове ще имат възможността да се насладят на режисьорските умения на Иван Юруков и на новото видео „Вали“  на Ралица Бежан.  Мероприятието ще стартира в 20 ч. в Sofia Live Club. Подкрепа на певицатa-актриса ще окажат много от колегите й, сред които Филип Аврамов и Николай Станоев. Режисьор на видеото е познатият от сериала „Столичани в повече“ Иван Юруков.

Видеоклипът е новият проект на Ралица Ковачева–Бежан – певица и актриса с над 30 роли в театъра. Ралица е възпитаник на НАТФИЗ. През 1997 г. завършва висшето си образование със специалност „Актьорско майсторство за драматичен театър“ при проф. Крикор Азарян, доц. Тодор Колев и Николай Поляков.  Лицето й е познато от множество реклами, кино и телевизионни продукции, последната от които е „Стъклен дом”. Няма как да не разпознаете кадифения й глас, който звучи в до болка познати сериали като: „Женени с деца”, „Семейство Флинтстоун”, „Две момчета и едно момиче”, „Живот след развод”, „Моите мили съседи” и др. В момента дублира новия сезон  на хитовия сериал „Малки, сладки лъжкини“, съобщават от ICreative. 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments