Стилиян е готов с провокативен проект, Гери Тилева внася сексапил във видеото » YEP.bg

Стилиян е готов с провокативен проект, Гери Тилева внася сексапил във видеото

Публикувано от YEP.bg на 4 November 2016 | 0 Коментари

Източник: Петя Щилиянова

Етикети: , , , , , , ,

Младият изпълнител Стилиян е готов с новия си проект, носещ провокативното заглавие „Най-любимият боклук“. Видеото към песента вече можете да гледате в ефира на ФЕН ТВ и в официалните канали на медията в YouTube и vbox7.

 

За актуалната си песен той се доверява на композитора Мартин Биолчев и текстописеца Йордан Гергов. Любопитно е, че в парчето участва и Betty, която е дъщеря на Цецо – вокалиста на популярния орк. Кристал.

Този път Стилиян не залага на сюжетно видео. „Обикновено имам история в клиповете си, но сега реших, че трябва да представя нещо по-различно. Искаше ми се да се обърне повече внимание на песента, а не толкова да има акцент върху видеото.“, пояснява Стилиян. „Нарочно избрахме да заложим на по-провокативно заглавие, което със сигурност ще привлече внимание. А и мисля, че това е фраза, която всеки използва в една или друга ситуация и ще се възприеме добре.“, каза още той.

В лентата освен гласовитата Betty друго силно женско присъствие - чаровната Мис София – Гери Тилева, която демонстрира много сексапил.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments