ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО - Снимат клип при нулеви температури » YEP.bg

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО - Снимат клип при нулеви температури

Публикувано от YEP.bg на 28 November 2016 | 0 Коментари

Източник: Ани Халваджиян

Етикети: , , ,

Силата на любовта, която действа като опиат, чиято липса предизвиква зависимост. Стока, която се търгува с цената на... сърдечен спазъм. Пристрастен, зависим, зарибен ... от поредната “доза” любов. Това е новото ампло на младия и талантлив изпълнител JJ. В този студен и сив свят, всеки търси любов и топлина, а “Дилър на любов” е този оазис на емоциите и чувствата, които повличат всеки.

 

Парчето е уникален микс от  латино, поп звучене и r&b, коато е най-актуалното и предпочитано звучене за 2016 година. Музиката е на самия JJ, аранжимента е поверен на Jay Cee, режисьор е Николай Нанков, оператор Радослав Гочев, а силния текст е дело на Анастасия Мавродиева. Добромир Киряков е човекът, който се грижи за стайлинга и визията на талантливия изпълнител. “ Почти 17 часа при нулеви температури снимахме видеото на тре различни локации в София ”, споделя JJ. В снимачна площадка се превръщат паркинга на Мол, две специално изградени студиа, отново в мола и улиците на нощна София. Чаровният модел Грациела Ковачева, влиза в ролята на “дамата на сърцето” на влюбения дилър. За да се подсили заряда на песента, творецът използва във видеото си лимитирана серия на спортна кола, която има и колекционерска стойност.

Георги Симеонов или както е познат в музикалните среди JJ е роден в Пловдив на 3 април. Едва 7 годишен започва вокални уроци и пиано, които са част от живота му в продължение на години. За начало на кариерата му можем да приемем участието му в Хора на пловдивските момчета ”Стефка Благоева”, където едва 8 годишен е избран за солист.

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments