Рап изпълнител напира за успешна кариера » YEP.bg

Рап изпълнител напира за успешна кариера

Публикувано от YEP.bg на 20 February 2019 | 0 Коментари

Етикети: , , , ,

Талантливият рап изпълнител Тheo вече има първо самостоятелно видео. То е към парчето му „Не ме занимавай“. Музикалното откритие дебютира на голямата сцена през миналата година. Тогава той взе участие в БГ Мюзик Фестивал в Сандански, където представи авторската си песен „Стъпвам смело“. Теодор Василев, както е истинското име на Theo, е само на 20 години. Той е студент във Велико Търново, където изучава „Туризъм“.

 „Да се занимавам с музика за мен е естествен процес, защото пораснах в артистично семейство! Радвам се, че тръгвам по стъпките на брат ми и баща ми, които са едни от най-успелите диджеи в страната“, споделя Теодор.  DJ Diass и DJ Теди Джорджо също са щастливи, че още един член на фамилията им се изкачва по музикалната стълбица.

Текстът на “Не ме занимавай” е дело на Theo, a музиката и аранжимента са продуцирани от неговите приятели от „Dream Stars Records” – Стара Загора. За снимачен терен е използван елитен прак хотел. Пред камерата застават сексапилните момичета от балетна формация “EGO”. Мирослава Николчова, Жана Бойчева и Галина Фенти покоряват с чар и професионализъм. В продукцията специално участие взема и Венцеслав Славов. Режисьор е Радостин Събев – Шошо.

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.