Плеяда от звезди на сцената на „Откритие“ » YEP.bg

Плеяда от звезди на сцената на „Откритие“

Публикувано от YEP.bg на 20 May 2018 | 0 Коментари

Етикети: , , , ,

Снимка: Discovery fest

Орлин Павлов е само една от цялата плеяда от звезди, които ще излязат тази вечер на сцената на „Откритие“ във Варна. Домакин на събитието е Драматичен театър „Стоян Бъчваров“. Един от най-разпознаваемите гласове на Румъния - Михай Траистариу, малтийката Дженис, Амир от Азербайджан , джаз-певицата от Германия Александрина Симеон, Мартин Костадинов и формация „ДА“, са сред другите изпълнители и състави, които ще може да чуе на живо публиката.

Гости на фестивала са били почти всички популярни български имена, както и международните звезди Филип Киркоров, Джон Лоутън, Ин-Грид, Лейди Лишър, Силвия Медзаноте и много други. Организаторите са предвидили да върнат времето назад и да покажат някои от техните изпълнения на „Откритие“. Това ще стане посредством мултимедия.

„За мнозина фестивалът „Откритие“ се свързва предимно  с  първите изяви на  Миро-Мирослав Костадинов и Галина Курдова (дует „Каризма“), Десислава Добрева,  Нора Караиванова, Поли Генова, Николай Манолов, Михаела Филева и много други български изпълнители, които днес са сред звездите на младото поколение. В международен мащаб сред лауреатите на фестивала са носителката на награда „Грами“ Джия Руа, рок-звездата Дино Джелусич /, финалистите на «Евровизия»  Нико, Михай Трайстариу, Луминита Ангел, а също така и познатите от сцените на Сан Ремо Лука Сепе, Елза Лила и много други млади и талантливи изпълнители. Те получиха първите си награди на сцената на “Откритие” във Варна и с гордост вписват българският фестивал в своите биографии», отбелязва Доно Цветков.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments