Плеяда от музикални звезди открива първия лайв концерт на X Factor » YEP.bg

Плеяда от музикални звезди открива първия лайв концерт на X Factor

Публикувано от YEP.bg на 20 October 2017 | 0 Коментари

Източник: 8 pm

Етикети: , , , , , , ,

Грандиозен старт със световни хитове, звезди от българската музикална сцена и 13 нови участници ще увенчае първия лайв концерт на X Factor „Сътворението на звездите“ тази неделя от 20:00 ч. по NOVA. Дългоочакваната вечер ще бъде открита с участието на емблематични имена за шоуто, които се превърнаха в истински звезди. DARA, Михаела Маринова, Невена Пейкова, ТИТА, Жана Бергендорф, Рафи, Християна Лоизу, Пламен и Иво и други обичани изпълнители ще дадат обещаващо начало на концертите в пети сезон на музикалното шоу.

Първият концерт на живо ще бъде вдъхновен от големите хитове, които ще дадат възможност на участниците да покажат най-доброто от своите вокални и артистични умения. На сцената ще прозвучат нашумели парчета и хитове за всички времена.

Първият концерт на живо ще завърши с драматична развръзка – двама участници ще напуснат шоуто, сбогувайки се с голямата сцена на X Factor. „Конкуренцията ще бъде още по-сериозна този сезон. Изпълнението на всеки участник ще се отразява на избора на жури и публиката, които ще трябва да решат съдбата му в шоуто за броени часове“, коментира екипът на шоуто, който очаква епична музикална битка в първата музикална нощ.

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments