Pavell & Venci Venc’ вадят чисто нов видеоклип и дебютен албум » YEP.bg

Pavell & Venci Venc’ вадят чисто нов видеоклип и дебютен албум

Публикувано от YEP.bg на 22 November 2016 | 0 Коментари

Източник: Кристина Георгиева

Етикети: , , , , , ,

Vbox7 ще зарадва всички меломани със специална тематична „Седмица на…“ с гост-звезди Pavell & Venci Venc’ от 21 до 27 ноември. Кулминацията ни очаква на 25 ноември, когато всички любители на българската музика могат да гледат чисто новия видеоклип на хип-хоп звездите в най-популярния уебсайт за видео споделяне у нас. Песента и видеото са част от дебютния албум на Pavell & Venci Venc’, който излиза в петък.

 

Седмицата започва с блиц интервю в духа на „Междузвездни игри“, където любимците на публиката отговарят на провокативни въпроси и разбулват факти, неподозирани дори за самите тях. Приключението продължава с „Как ще реагират“. Двете хип-хоп звезди трябва да коментират само с една дума снимки на хора, събития и места – не пропускайте да видите най-искрените им реакции и кой какво харесва.

Третото предизвикателство пред Pavell & Venci Venc’ е „Мисията е възможна”. Дали наистина ще се справят с най-новата дисциплина „Lips Talking”, или “Познай какво казва другият”, ще разберете в сряда. Четвъртъкът ще е супер геройски, защото хип-хоп звездите се срещат с Анди от „Дръж ми пуканките“. Тримата ще си говорят за любимите филми, свръхестествените сили и предстоящите премиери за следващата 2017 година. 

За финал на вълнуващо откровената седмица нов албум и нов видеоклип очакват всички меломани.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments