Норвежки музикален продуцент стои зад новото парче на GINI » YEP.bg

Норвежки музикален продуцент стои зад новото парче на GINI

Публикувано от YEP.bg на 1 August 2018 | 0 Коментари

Източник: 8 pm

Етикети: , , , , , , ,

Новият сингъл на GINI е песен, която проследява не само волното пътуване към свободата, но и завръщането от студените брегове на Норвегия към българската сцена. 

„ALIVE е една песен, която е написана, за да събуди свободата и лятната свежест във всеки един от нас. Благодарение на страхотен екип от хора, песента се превърна в един прекрасен, вдъхновяващ проект, който се надявам да прерасне и в един от летените хитове на 2018-а”, разказва GINI. Песента е композирана съвместно с норвежкият музикален продуцент Ronny Janssen и от самата изпълнителка GINI / Virginia Sabeva. Чрез екипна работа се достига до прекрасния текст, написан от норвежкия музикант/артист и текстописец JP Paulsen и GINI / Virginia Sabeva. За микса и за мастъра на «ALIVE» се е погрижил Константин Ангелов, който е един от виновниците за създаването още два сингъла на певицата.  

Видеото на ALIVE напомня не само, че истинската любов те кара да се чувстваш жив, но и отправя едно важно послание - когато срещнеш някого, никога не го оставяй да си тръгне. Винаги обръщай внимание на хората, с които живота те събира - обикновено има причина и трябва да вярваме в своята интуиция. В историята двамата герои усещат силно привличане, дори само след един кратък сблъсък в парка, но въпреки това и двамата, решават да продължат по пътя си. Видеото разкрива каква би била другата гледна точка, ако те не бяха решили да си тръгнат. Режисьор на ALIVE е Иван Бъчваров.

                                                                               ___

 

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments