Палестинката Nour е специален гост на No Orders x Playa Stories » YEP.bg

Палестинката Nour е специален гост на No Orders x Playa Stories

Публикувано от YEP.bg на 4 July 2018 | 0 Коментари

Източник: Аделина Стефанова

Етикети: , , , ,

Горещата палестинка Nour е специален гост на третото издание на No Orders x Playa Stories, което ще се проведе в Лозенец на 25 юли. През годините Nour се отдава на търсенето на звукът, който най-точно отразява душата и музикалните й възгледи. Тя добива популярност със своето неподправено и неповторимо сценично присъствие – първо в Тулум, Мексико и след това по цял свят. Музикалният й стил е комбинация от deep house, органична перкусия и етно мотиви, плод на културното й наследство и преживявания по света. Според почитателите най-точното определение на нейният стил е музика, която те кара да се чувстваш на правилното място в точния момент. Nour e работила на една сцена с имена като LUM, NU, Acid Pauli, Lee Burridge, Christopher Schwarzenegger, Dimitri from Paris и Louie Vega.

През това лято No Orders представя събитията от поредицата Playa Stories, които са вдъхновени от фестивала Burning man и ще предложат на публиката едно вълнуващо сюрреалистично преживяване. Всички гости ще се потапят в непознато и мистично изживяване, включващо атрактивна сцена, декор и провокиращи въображението артисти.

Резидент на поредицата събития е продуцентът и диджей Diass. No Orders x Playa Stories дават поле за изява на всякакъв вид талантливи хора, които творят, променят и чупят обществените стереотипи и изразяват себе си, а музикалната насока е изцяло съсредоточена към нови в своето музикално себеизразяване артисти.

No Orders x Playa Stories e копродукция  на Пламен Василев – Diass, който е един от най-популярните диджеи и продуценти в България и  Ивета Александрова от The Altitude Agency, която е  част от екипа на множество световни брандове за събития като Woomoon, Desert Hearts, Acid Sundays, Saga, Gardens of Babylon, Xolocate в Ибиза, Мексико, Ню Йорк и много други.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments