„РАЗВОД“ ПО ВЗАИМНО СЪГЛАСИЕ - Нелина Георгиева и Deep Zone Project вече не са заедно » YEP.bg

„РАЗВОД“ ПО ВЗАИМНО СЪГЛАСИЕ - Нелина Георгиева и Deep Zone Project вече не са заедно

Публикувано от YEP,bg на 10 January 2018 | 0 Коментари

Етикети: , , ,

Снимка: Архив

Нелина Георгиева вече не е част от Deep Zone Project. За случващото се информира самата певица на официалната си страница във Фейсбук късно вчера. „През последните 3 години изживях голямо приключение и натрупах ценен опит като част от Deep Zone Project! Заедно създадохме прекрасни песни и незабравими спомени! Сега обаче идва време за промяна! От тази година продължавам напред сама! Гледам с вълнение на всичко, което ми предстои като солов артист и нямам търпение да ви представя изненадите, които ви готвя!“, написа Нелина Георгиева.

Не закъсня и реакцията на Диан Савов от Deep Zone, който написа уточнеието: „От утре (10.01.2018), Нелина няма да бъде вече част от DEEP ZONE Project. Причината е изтичане на договореностите, които двустранно решихме да не се преподписват. Държим да отбележим, че се разделяме като приятели и без драми“. Савов обеща
съвсем скоро да обяви и кой ще замести красавицата.

Нелина бе представена като новата певица на групата през март 2015 г., припомнят светските хроникьори. Тогава тя бе позната като една от финалистките в „X Factor“. Deep Zone намират в Нелина всичко, което търсят: добър женски вокал с неустоима визия, добро сценично поведение, земен характер и хъс за покоряване на нови хоризонти. 3 години по-късно обаче нещата вече стоят по различен начин.

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments