Наско от Варна: Емоцията да бъда на тази сцена е неописуема » YEP.bg

Наско от Варна: Емоцията да бъда на тази сцена е неописуема

Публикувано от YEP.bg на 9 December 2015 | 0 Коментари

Източник: 8 pm

Етикети: , , , , , ,

„Ти си едно голямо сърце!“, така гостуващият ментор и съдия в X Factor Велизар Соколов-Заки определи присъствието на най-младия претендент в шоуто – Кристиан Костов  .“Позови меня“ на Любе предизвика сълзи в Кристиан Костов, Саня и голяма част от присъстващите в залата. „Исках да изпея тази песен на моята баба, но така и не успях. Развълнувах се, че най-накрая имам възможност да я изпълня за нея, макар и вече да я няма“, разказа Крис, който добави, че песента е голямо предизвикателство и висока летва, макар и да познава изключително добре руския език. С напътствията на Люси момичетата от  A.V.A успяха да превърнат песента на световноизвестната Иштар в музикална феерия. Триото вдигна на крака жури и публика с впечатляващ синхрон на вокали и емоция, които на свои ред разплакаха Люси. „Това беше едно от най-вълнуващите изпълнения в тазгодишния X Factor!”, сподели Саня.  Виктория Георгиева се завърна по-смела от всякога с латино интерпретация на Camino на Лили Иванова. Стивън Ачикор доказа, че има хитове на всички езици, демонстрирайки дори умения на западноафрикански диалект със 7 seconds на сенегалския изпълнител Youssou N'Dour . Парчето предизвика противоречиви мнения в съдийската четворка, но едновременно с това и бурни аплодисменти в „петия член на журито“ – публиката. Александрина Макенджиева предаде горещата си жилка в големия сръбски хит „Молитва“, а Християна Лоизу създаде средиземноморска фиеста под звуците на Antique. Концертът завърши с френска вълна и песента Derniere Dance на Индила, в изпълнение на темпераментната Дарина Йотова.

Сред изненадите на вечерта беше появата на Атанас Колев от Варна, който представи новото си парче – „По-добре“. „Емоцията да бъда на тази сцена е неописуема! Предаването постави начало на музикалната ми кариера и в момента правя това, което обичам!“, сподели усмихнатият Наско, който не скри носталгията си към екипа на шоуто.

 Утре вечер, точно в 21:00ч. по НОВА талантите ще се изправят в нова музикална битка по време на предстоящите елиминации. За финалистите конкуренцията става все по-сериозна с всеки изминал концерт и в четвъртък още един от тях ще се сбогува със сцената на X Factor. Преди това обаче, най-успешната хаус група в България Deep Zone Project ще зареди публиката с комбинацията от характерно денс звучене и своя нов вокал – финалистката от втори сезон на X Factor, Нелина Георгиева. Изненадите ще продължат с появата на дует „Авеню“ и техния нов сингъл – „Свобода“. 

 

 

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments