Музиканти и групи спасиха от спиране рок предаването на БНР „От другата страна“ » YEP.bg

Музиканти и групи спасиха от спиране рок предаването на БНР „От другата страна“

Публикувано от YEP.bg на 2 January 2017 | 0 Коментари

Етикети: , , , , , ,

Предаване „От другата страна” по радио Варна на 2 януари ще има! Това заяви Мартин Николов, водещ на шоуто.

Заради проблемите между Българското национално радио и „Музикаутор” от 1 януари 2017 година всички програми на БНР и Регионалните радио станции спряха излъчването на съвременна музика. Това заплаши от спиране и предаването „От другата страна” по радио Варна, докато не бъдат уредени взаимоотношенията между двете страни.

Спирането на „От другата страна” обаче се отлага, благодарение на десетките музиканти и групи, които предоставиха и продължават да предоставят свои произведения за излъчване, уточни Николов.

Той благодари и на всички, които се свързаха с екипа, за да предложат помощта си и на всички, които разпространиха информацията и продължават да го правят.

Така днес, на 2 януари 2017 година, „От другата страна” ще го има и в ефира ще звучат композициите на групите и музикантите, които направиха така че предаването да продължи да съществува!

"От другата страна" се излъчва всеки понеделник от 20:00 до 23:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич - 88,7 MHz; Бургас - 88,5 MHz; Провадия - 88,9 MHz; за Черноморието - 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.com и www.predavatel.com.

 

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments