Марто дава важна тема за размисъл с „Критици“ » YEP.bg

Марто дава важна тема за размисъл с „Критици“

Публикувано от YEP.bg на 5 April 2018 | 0 Коментари

Източник: Екатерина Желязкова

Етикети: , , , , ,

„Всеки е виждал интригите, хейта, скандалите и лошите отношения в БГ хип-хоп културата. Изпълнителите започват заедно, после се карат, говорят един за друг, разделят се, намразват се... Славата разделя хората!“ Това е мотивът за създаването на най-новото парче на Мартин Илиев – Марто, което е озаглавено „Критици“. То вече се завъртя с пълна сила в youtube канала Facing The Sun ! Парчето е по музика, текст и аранжимент на Марто, обработката е на БАТЕ СА, а култовото видео е на Стефан Маринов (Buddubbaz tape company).

„Посвещавам това парче на всички критици и най-вече благодаря на живота за онези „критици“, които ми казаха, че съм зле и не ставам за нищо, след което ми обрънаха гръб – ако не сте вие, на кого да покажем, че е точно обратното“, казва в анонса към парчето Марто.
„Критици“ е първи самостоятелен сингъл на Марто, след като юни миналата година излезе лятното фънки парче „Стари дънки“. Премиерата му беше в youtube канала на Novation music и по БНТ 2 и БНТ Свят, а Марто, който живее в Австрия, се включи директно по скайп в предаването „Денят започва“.

Изпълнителят обещава нови проекти, по които вече работи.

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments